Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Masterclass Young Leaders

Masterclass Young Leaders

Voor wie

Je bent tussen de 28 en 35 jaar en hebt een uitdagende baan. In deze baan kun je vlammen met alle talenten die jij in je hebt: intelligentie, kennis, creativiteit, jouw gevoel voor humor, de manier waarop je contact maakt met anderen en hoe je jezelf neerzet in jouw team, de organisatie en naar klanten. Maar niet alle dagen zijn top. Soms sneeuw je onder, onder het werk, onder de druk van je baas, onder medewerkers die wat van je willen, de klant en soms ook collega’s. Sta ik goed op de kaart? Wat als anderen mijn twijfels en kwetsbaarheid zien? Maak ik snel genoeg carrière? Heb ik impact als leider? Neemt de klant me serieus? Kan ik de werkdruk aan? Hoe maak ik tijd voor liefde en wellicht al een jong gezin, vriendschap en ontspanning? Een geweldige baan dus, maar misschien ook wel een van de meest veeleisende.

Wat levert het op

Je leert jezelf kennen als je op je best bent, én als je geen beste dag hebt. Je leert over jouw persoonlijke overtuigingen en waarden, die je van huis uit hebt meegekregen. En je leert hoe impactvol jij kunt zijn door echte verbinding aan te gaan met jezelf en met anderen. Deze intensive biedt niet alleen kennis over de fundamenten van de persoonlijkheidspsychologie en gedragspsychologie, maar is bovenal een indrukwekkende mentale en emotionele reis met andere reisgenoten.

Proces

We starten met een intake gesprek met een van de coaches. Tijdens het intake gesprek leren we elkaar kennen en verkennen wij jouw leervraag. Daarna volgt de 2-daagse sessie. Na de intake vraag jij 3 mensen een brief te schrijven: een geliefde, jouw baas en een persoon wiens mening je zowel spannend als waardevol vindt. Deze brieven gaan in een verzegelde envelop mee naar de 2- daagse.

Inspiratiebronnen voor deze dagen

  • Afweermechanismen: inzicht in je eigen (hardnekkige) interactiepatronen en de oorsprong ervan
  • Familieopstellingen: hoe beïnvloedt het eerste en meest invloedrijke systeem waar je lid van bent jou?
  • Transactionele analyse: hoe heb jij invloed op het vergroten van veiligheid en gelijkwaardigheid?
  • Overdracht en tegenoverdracht: welke patronen van vroeger herhalen zich in het hier en nu?
  • Filosofische denkers: vanuit verschillende perspectieven naar een probleem leren kijken

Data

25 en 26 mei 2021. Het programma start om 10 uur en eindigt om 17 uur.

Prijs

€ 1.750,- excl. btw. Dit is inclusief 2 x lunch en exclusief overnachting. Mocht je willen blijven overnachten dan is dat mogelijk. Neem daarvoor contact op met office@thechangery.com

Begeleiders

De workshop wordt begeleid door Mariette de Bruin en Patricia Louridtz

Locatie

Een sfeervolle locatie in de natuur. Neem je wandelschoenen mee want we gaan de frisse lucht opsnuiven.

Aanmelden

  • Persoonlijke gegevens

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.