Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Teamontwikkeling

Services

If you want to go fast go alone, if you want to go far go together
Afrikaans gezegde

X

Verlicht in nog geen 90 pagina’s. Beloofd. Zit jouw ego je in de weg? Of zitten de ego’s van anderen jou in de weg?
Lees dit boek.

In deze corona- tijd hebben we een goede samenwerking met locaties waar veilige ruimte gegarandeerd is. Alternatief: een teamsessies in de natuur.

Wij geloven in sterke teams, die gaan voor hetzelfde doel en die het beste uit elkaar halen. Teams met hart voor de zaak en voor elkaar. Teams kunnen alleen succesvol zijn door goed samen te werken, elkaar door dik en dun te vertrouwen, door samen te leren van successen en van fouten en eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Impact

Eén goede teamsessie maakt nog geen zomer. Daarom begeleiden wij een team vaak gedurende een langere periode. Tijdens deze periode plannen we een aantal sessies van één of een aantal dagen. Ook schuiven we aan bij een paar vergaderingen, om het team ook eens in het wild te observeren en van feedback te voorzien. Wij koppelen de inhoud aan het proces. Onze sessies zijn daarom zo opgebouwd dat werken aan het team versterkend werkt voor een inhoudelijke onderwerp: doordat je elkaar beter begrijpt kan je sneller een gedragen besluit nemen.

 

Wil je meer weten? Neem graag contact op met ons.