Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Aalt Aalten

Aalt Aalten

aalt@thechangery.nl
Meer over Aalt op LinkedIn

‘’Ben je bereid om de komende 3 uur de wereld een beetje anders te bekijken dan je normaal doet?” Met deze openingsvraag begint de workshop van Aalt Aalten.

‘Trainer Aalt Aalten traint al 25 jaar de top van het Nederlandse bedrijfsleven. Hij wordt gezien als een van de best bewaarde geheimen voor topmanagers in ons land. Commissaris Heidi Muhs zei: ‘De enige inspirerende cursus die ik ooit heb gevolgd’. (Heitema, FD 2008)

De Aiki aanpak is een methode waarbij de principes van de krijgskunst Aikido worden ervaren, zonder daarbij de krijgskunst zelf te beoefenen. Hierdoor kan men o.a. op effectieve wijze kalmte en overzicht behouden bij stress, met aanzienlijk minder inspanning prestaties leveren en een zeer vitale en productieve omgeving creëren.

The Changery is een grote fan van Aalt. In alle verandertrajecten die wij begeleiden speelt hij een belangrijke rol. Aalt gebruikt wel woorden, maar vooral laat hij je fysiek ervaren dat er niet een of twee, maar wel 360° mogelijkheden zijn voor leiderschap.

 

Over Aalt

In welk gezelschap dan ook, Aalt komt overal op sokken binnen. Hij levert het bewijs dat om diepe indruk te maken, schoenen niet belangrijk zijn.