Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Man&Macht

Leiderschap voor mannen

Man&Macht

Leiderschap voor mannen

Welke rol speelt macht in jouw leven? Waar ligt je gezag? Hoe ziet je innerlijke sturing eruit? Hoe blijf je ‘heel’ (integer) met alles wat er op je af komt?

Iets voor mij

Niet voor macho’s, boemannen of softies, maar mannen die de weg naar binnen willen bewandelen en in staat willen zijn in te voelen en op te treden. Mannen die willen handelen vanuit hun hart. In dit programma brengen we mannen samen die toe zijn aan het maken van een grote stap in hun persoonlijk leiderschap. En die bereid zijn persoonlijke vragen en verhalen in te brengen in de mannengroep.

Wat levert het op

Na deze 3-daagse heb je zicht op jouw macht & onmacht en weet je hoe jij voelt, denkt en handelt in contact met anderen. Je bent beter in staat trouw te blijven aan je eigen gezag en hebt geleerd hoe je jezelf en jouw doelen duidelijker kunt manifesteren. In deze workshop zal je zowel fysiek als mentaal uitgedaagd worden om je grenzen op te zoeken en ontmoet je mannen die net als jij hun kracht effectiever willen leren inzetten.

Proces

Tijdens een intakegesprek leren we elkaar kennen en verkennen wij jouw leervraag. Belangrijke onderdelen van de 3-daagse workshop zijn een familie opstelling en een boks clinic. Beide zijn manieren om inzicht te geven in beperkende en versterkende patronen én hoe je blokkades kunt doorbreken. Mocht jij jouw inzichten uit deze 3-daagse workshop verder willen verdiepen, dan ligt een coachingstraject voor de hand.

Data & begeleiders

Man&Macht wordt 1 keer per jaar gegeven en is een 3-daagse workshop. De datum in 2020 is op 11, 12 juni & 15 juni. Eric van der List en Tim Overdiek begeleiden deze workshop. De boks clinic wordt gefaciliteerd door Robin van Soolingen.

Investering

De kosten voor deze 3-daagse workshop zijn €1.750 (excl. BTW). Daarin zijn inbegrepen:
• intake gesprek met Eric van der List of Tim Overdiek
• drie trainingsdagen
• boks clinic met kickbokser en karatekampioen Robin van Soolingen
• lunch, snacks en drankjes
• studiemateriaal

Aanmelden