Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Onze podcasts

Verandering – Theory U

The Changery – In deze podcast wordt Nanja Kolk geïnterviewd over hoe je diepgaande transformatie kunt creëren, bij jezelf en ook bij anderen, zoals in een organisatie. Maar zonder zogenaamde spiritual bypassing: wat betekent dat je de bocht afsnijdt door net te doen alsof je verlicht bent. Bijna niemand is namelijk echt verlicht. We zijn allemaal mensen met ego’s en behoeften en instincten en kleinzielige gedachten over anderen en over onszelf. En daar is helemaal niks mis mee. Want we zijn tegelijk ook helden, onbaatzuchtig, liefdevol en moedig.

Jouw team Thuis

The Changery – In deze tijd wordt alles wat er speelt in onze relaties zichtbaarder, zowel de scheuren als het licht, omdat we meer samen zijn dan ooit. Het brengt bijzondere en dierbare momenten maar het vraagt ook een groot aanpassingsvermogen, opoffering en geduld. Patricia Louridtz vertelt over dynamieken die ontstaan in liefdesrelaties en misschien helpt het jou om beter te begrijpen waarom je doet zoals je doet if the shit hits the van, én geeft het ruimte om te bouwen aan de verbinding met jouw geliefde.

No pain No gain

The Changery – In deze podcast vertelt Nanja Kolk je over transformatie en hoe je niet kunt groeien zonder pijn. Niemand houdt van pijn, pijn sucks. Niets is dan ook menselijker dan pijn vermijden, maar tegelijk blokkert pijnvermijding alle echte transformatie.

Controle en overgave

The Changery – in deze serie podcasts neemt Patricia Louridtz je mee in de ondoorgrondelijke wereld van de mens. Want ook al lijken sommigen van ons een open boek, is het niet zo dat we ergens allemaal een sfinx zijn: raadselachtig, mysterieus en met verschillende gedaantes en krachten. In deze editie onderzoekt zij het onderwerp controle en overgave. Een tegenstelling of zijn het 2 kanten van dezelfde medaille? Ze gaat hierover in gesprek met haar vader en Morten Hjort, directeur van Phoenix opleidingen.