Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Personal Coaching

Services

Out of your vulnerabilities will come your strength
Sigmund Freud

X

Verlicht in nog geen 90 pagina’s. Beloofd. Zit jouw ego je in de weg? Of zitten de ego’s van anderen jou in de weg?
Lees dit boek.

Je bent natuurlijk zoals altijd welkom op ons kantoor, waar 1,5m afstand geen probleem is. Verder voeren we in deze corona- tijd onze coachingsgesprekken graag in de natuur. Hoe fijn is het om, wandelend door de mooiste natuurgebieden, ons gesprek te voeren? Mocht je liever thuis blijven, kan een gesprek via de virtuele kanalen natuurlijk ook.

Goede leiders zijn verbinders. Om in verbinding te zijn met anderen moet je allereerst in verbinding zijn met jezelf. In een periode waarin je flink onder druk staat, lastige besluiten moet nemen, of een persoonlijk groeifase doormaakt, kan een coach een katalysator zijn. Sparren met ‘iemand van buitenaf‘ kan je ruimte geven om vrijuit te reflecteren op wat je doet, op besluiten die je neemt en op hoe je met je mensen en bazen omgaat.

Impact

We zullen je niet vertellen hoe het moet, maar we helpen je om zélf je eigen weg te zoeken en blokkades op te ruimen. Onze coachingsstijl kenmerkt zich door persoonlijke verbinding, betrokkenheid, humor en respect. We zetten je in actie en dagen je uit om nieuwe, andere dingen te proberen en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leerproces.

Wil je meer weten? Neem graag contact op met ons.