Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Cathalijne Bol

Cathalijne Bol

Seek to understand before you seek to be understood

Steven Covey

cathalijne@thechangery.nl
Meer over Cathalijne op LinkedIn

Cathalijne is als associate verbonden aan The Changery. Ze werkte 15 jaar bij Unilever in verschillende leiderschapsrollen. Cathalijne heeft een executive master in consulting for change bij INSEAD business school. Tijdens haar internationale carrière heeft ze over de hele wereld gereisd en in verschillende landen gewoond. Haar expertise is om multiculturele teams door veranderingen te begeleiden. Dit doet ze door hen te laten ervaren hoe onderlinge verschillen een kracht kunnen zijn, in plaats van in de weg te staan.

Cath begeleidt teams over de hele wereld in het ontwikkelen van een high performance cultuur. Al spreekt iedereen een andere taal, er is één gezamenlijke taal die iedereen prima verstaat: de taal van het hart. Een van haar meest dappere avonturen is het coachen van de volgende generatie vrouwelijke leiders in Zuid-Afrika.

Over Cathalijne

Cathalijne is onze wandelende boekenkast. Haar honger naar kennis raakt amper gestild en met een ijzeren discipline kamt ze ons vakgebied uit. Toch is Cath bepaald geen schooljuffrouw; zij beheerst als geen ander de kunst haar kennis te gebruiken door de juiste vragen te stellen. Zij is dol op feestjes, maar als een assepoester is ze klokslag middernacht ineens verdwenen.