Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Nanja Kolk

Nanja Kolk

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music

Friedrich Nietzsche

nanja@thechangery.nl
Meer over Nanja op LinkedIn

Nanja is medeoprichter en managing partner van het kantoor. Zij heeft een master en een doctoraal graad in de psychologie. Zij schreef een proefschrift over de validiteit van assessments: kunnen we succes van managers voorspellen? (Antwoord: dat valt vies tegen.) Daarnaast is zij opgeleid als team en executive coach bij het RINO en bij Phoenix Opleidingen. Als adviseur en programmaleider begeleidt Nanja managementteams bij de mens-kant van verandertrajecten.

Nanja heeft een voorliefde voor persoonlijk leiderschap en schreef daarover “The Soft Stuff is Always Harder than the Hard Stuff”. Verlicht in nog geen 90 pagina’s. In 2023 kwam haar nieuwste boek uit: “Egotrip”. Hoe de reis naar binnen de wereld kan redden. In dit boek neemt Nanja je mee op reis door de menselijke psyche. Nanja is ook oprichter van UGURU, een peerlearning platform waardoor persoonlijke en teamontwikkeling voor iedereen bereikbaar wordt.

Over Nanja

Nanja houdt net zoveel van psychologie als van veranderkundige hersenkrakers. Ze is het meest in haar element als ze zich overal mee mag bemoeien.


Waarom houd je brein je voor de gek? Waarom kun je niet op je gevoel vertrouwen (maar ook niet op je verstand?) Waar gaat jouw ego nou van trippen? Hoe kom je van je ego af (spoiler: niet natuurlijk). En de hamvraag: hoe zou de wereld er uit zien als iedereen dit boek zou lezen?
Méér lezen / boek kopen