Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
job
case
team
service

Nanja Kolk

Nanja Kolk

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music

Friedrich Nietzsche

nanja@thechangery.nl
Meer over Nanja op LinkedIn

Nanja is medeoprichter en managing partner van het kantoor. Zij heeft een master en een doctoraal graad in de psychologie. Zij schreef een proefschrift over de validiteit van assessments: kunnen we succes van managers voorspellen? (Antwoord: dat valt vies tegen.) Daarnaast is zij opgeleid als team en executive coach bij het RINO en bij Phoenix Opleidingen. Als adviseur en programmaleider begeleidt Nanja managementteams bij de mens-kant van verandertrajecten.

Nanja heeft een voorliefde voor persoonlijk leiderschap en schreef daarover “The Soft Stuff is Always Harder than the Hard Stuff”. Verlicht in nog geen 90 pagina’s? Lees dit boek. Ook heeft zij een 5-daagse Persoonlijk Leiderschapsreis ontwikkeld, op een magische plek in de bergen van Andalusië.

Over Nanja

Nanja houdt net zoveel van psychologie als van veranderkundige hersenkrakers. Ze is het meest in haar element als ze zich overal mee mag bemoeien.


Verlicht in nog geen 90 pagina’s. Beloofd. Zit jouw ego je in de weg? Of zitten de ego’s van anderen jou in de weg? Lees dit boek. Het groene gras naast jouw vertrouwde, zanderige geitenpaadje ziet er ineens verrassend aantrekkelijk uit.
Méér lezen / boek kopen